RCCOLA

Pesë aktakuza për vjedhje, mashtrim dhe dhunë në familje

/ 1 minutë lexim
Hidromorava

Gjilan – Prokuroria Themelore në Gjilan, gjatë 24 orëve të fundit, ka ngritur pesë (5) aktakuza kundër gjashtë (6) personave për vepra të ndryshme penale.

Hidromorava

Aktakuzat:
Prokuroria Themelore në Gjilan, ka ngritur pesë (5) aktakuza kundër gjashtë (6) personave për vepra të ndryshme penale.
Dy (2) aktakuza kundër dy (2) personave për veprën penale “Vjedhja”;
Një (1) aktakuzë kundër dy (2) personave për veprën penale “Keqpërdorimi dhe mashtrimi në prokurim publik”;
Një (1) aktakuzë kundër një (1) personi për veprat penale ”Dhuna në familje”;
Një (1) aktakuzë kundër një (1) personi për veprën penale “Vjedhja e shërbimeve”./rajonipress/