Uji Dea

Përurohet parku memorial në kujtim të ushtarëve Florim Kosumi, Muhamed Biçku dhe Muharrem Robelli

/ 1 minutë lexim

Kamenicë – Me rastin e 32 vjetorit të vrasjes së tre ushtarëve nga Komuna e Kamenicës, u organizua akademi përkujtimore dhe u bë inaugurimi i parkut në qytet për nder të jetës dhe veprës së tre martirëve të lirisë Florim Kosumi, Muhamed Biçku dhe Muharrem Robelli.

Fidanishtja

Në këtë inaugurim mori pjesë edhe Kryetari i Komunës, Kadri Rahimaj, i cili tha se veprat dhe sakrificat e tilla duhet të shërbejnë si vepra udhërrëfyese për punë të mira.
Lavdi për tre ushtarët e vrarë dhe gjithë të vrarët nga shteti kriminal ish Jugosllavia./rajonipress/