Përfundon me sukses procesi zgjedhor i LDK-së në Cernicë e Vrapçiq

/ 2 minuta lexim

Gjilan – Lidhja Demokratike e Kosovës, Dega në Gjilan, ka vazhduar procesin e zgjedhjeve të brendshme. Të hënën ka përfunduar me sukses procesi zgjedhor i LDK-së në Cërnicë dhe Vrapçiq, me pjesëmarrje masive të të interesuarve, të rinjve e të rejave, për të zgjedhur e për t’u zgjedhur në organet e LDK-së, të gatshëm për të marrë përgjegjësi politike dhe për të përfaqësuar, jo vetëm interesat e partisë, por edhe interesat e qytetarëve të kësaj ane dhe komunës së Gjilanit.

Kryetar i nëndegëve u zgjodh z.Fitim Musliu. Kuvendi zgjodhi edhe kryesinë e nëndegëve dhe delegatët. Pjesëmarrja e të rinjve dhe grave në organet vendimmarrëse të partisë është rritur dukshëm.

Sipas agjendës zgjedhjet e brendshme do të përfundojnë më 30 qershor 2023. Në proceset zgjedhore do të përfshihen dyzet e katër (44) nëndegë, me një pjesëmarrje të afër 3000 delegatëve.

Mobi Casa

Apelojmë për pjesëmarrje në zgjedhje e vendimmarrje në të gjitha nëndegët dhe gjatë gjithë muajit të zgjedhim me LDK.

Urime nëndegëve, urime të zgjedhurve!

Vazhdojmë rrugëtimin tonë të përbashkët me LDK-në, potencialisht vlerë politike dhe demokratike!