RCCOLA

Për tejkalim të shpejtësisë vitiasi gjobitet me 300 euro

/ 1 minutë lexim

Gjilan – Të njëjtit i është shqiptuar gjoba në vlerë prej treqind (300) euro, dy (2) pikë negative dhe masën e përkohshme të ndalim vozitjes në afat prej tre (3) muaj.

Njësite policore nga Stacioni Policor Viti në pikën e kontrolli të automjeteve në rrugën “Hasan Prishtina” në qytetin e Vitisë, kanë hasur në një kundërvajtës i cili në zonën ku kufizimi i shpejtësisë së lejuar është pesëdhjetë (50) km/h duke vozitur me shpejtësinë nëntëdhjetë e tre (93) km/h.

KKVITI

Të njëjtit i është shqiptuar gjoba në vlerë prej treqind (300) euro, dy (2) pikë negative dhe masën e përkohshme të ndalim vozitjes në afat prej tre (3) muaj./rajonipress/