Mobi Casa

Për tejkalim të shpejtësisë i shqiptohet gjoba prej 500 euro dhe ndalim vozitje prej 12 muaj

/ 1 minutë lexim

Gjilan – Njësiti rajonal i trafikut rrugor Gjilan me datën 19.11.2023 në rrugën “Marie Shllaku” në Gjilan, ka hasur në dy kundërvajtës të cilët në zonën ku kufizimi i shpejtësisë së lejuar është pesëdhjetë (50) km/h duke vozitur me shpejtësinë njëqind e nëntëmbëdhjetë (119) km/h.

Vali Ranch

Ndaj që të dy kundërvajtësve veç e veç janë shqiptuar gjoba në vlerë prej pesëqind (500) euro dhe masën e përkohshme të ndalim vozitjes në afat prej dymbëdhjetë (12) muaj njoftoi Ismet Hashani./rajonipress/