Mobi Casa

Për tejkalim të shpejtësisë gjilanasi dënohet me 300 euro dhe ndalim të vozitjes për tre muaj

/ 1 minutë lexim

Gjilan – Njësiti rajonal i komunikacionit rrugor Gjilan në pikën e kontrolli të automjeteve në aksin rrugor Gjilan – Ferizaj, ka hasur në një kundërvajtës i cili në zonën ku kufizimi i shpejtësisë së lejuar është dyzetë (40) km/h duke vozitur me shpejtësinë njëqind e katërmbëdhjetë (114) km/h.

Fidanishtja

Të njëjtit i është shqiptuar gjoba në vlerë prej treqind (300) euro dhe masën e përkohshme të ndalim vozitjes në afat prej tre (3) muaj njoftoi Ismet Hashani./rajonipress/