Për shkak të punimeve të domosdoshme të KEDS-it, në Gjilan do të ketë ndërprerje të energjisë

Gjilan – Dalja 10 (kV), Morava e Binqes (Kodi: 60061013) në dy termine nga ora 09:00 deri 09:15 dhe nga ora 14:00 deri 14:15. Vendet: Fitorja Sh.P.K, rrugët: Gllama (një pjesë), Stanishorit (një pjesë) dhe Fehmi Agani (një pjesë). Arsyeja: krijimi i kushteve të punës pa tension, largimi i urave të tensionit të mesëm.

12.02.2023
Punime të domosdoshme për siguri të sistemit
Gjilan
1.
Nga NS 35/10[kV] Gjilan II do të ndërprehet:
Dalja 10[kV]Morava e Binqes (Kodi:60061013) në dy termine nga ora 09:00 deri 09:15 dhe nga ora 14:00 deri 14:15
Vendet: Fitorja Sh.P.K, rrugët: Gllama (një pjesë), Stanishorit (një pjesë) dhe Fehmi Agani (një pjesë).
Arsyeja: krijimi i kushteve të punës pa tension, largimi i urave të tensionit të mesëm.
2.
Nga NS 35/10[kV] Gjilan II do të ndërprehet:
NS 10/0.4[kV] TS Seperacioni – Company “BEJTA COMMERCE ” Sh A (kodi: 60061013424) nga ora 09:00 deri 14:15
Vendet: Gurthyesi Bejta commerce.
Arsyeja: Pastrimi i kthinave 10[kV] nga Kompania “Bejta Comerce”.
12.02.2022
Punime në projekte investive

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS