Fundamenti

Për rrezikim të trafikut publik, Prokuroria ngritë aktakuzë ndaj të dyshuarit

/ 1 minutë lexim

Gjilan – Prokuroria Themelore në Gjilan, ka ngritur dy (2) aktakuza kundër dy (2) personave.

Mobi Casa

Prokuroria Themelore në Gjilan:
Aktakuzat:
Prokuroria Themelore në Gjilan, ka ngritur dy (2) aktakuza kundër dy (2) personave, për këto vepra penale:
Dy (2) aktakuza kundër dy (2) personave për veprën penale “Vjedhja e shërbimeve” dhe
Një (1) aktakuzë kundër një (1) personi për veprën penale “Rrezikimi i trafikut publik”./rajonipress/