Uji Dea

Për mos respektim të kufizimit të shpejtësisë, i shqiptohet gjoba prej 300 eurove vozitësit

/ 1 minutë lexim
Eco Higjiena

Gjilan – Njësitë policore të trafikut rajonal nga Drejtoria rajonale e Policisë në Gjilan gjatë kontrollit të shpejtësisë me radarë, kanë hasur një kundërvajtës, në zonën ku kufizimi i shpejtësisë së lejuar është dyzet (40) km/h duke vozitur me shpejtësinë njëqind e tetë (108) km/h.

Fundamenti

Të njëjtit i është shqiptuar gjoba në vlerë prej treqind (300) euro, tri (3) pikë negative dhe masën e përkohshme të ndalim vozitjes së mjeteve motorike në afat prej tre (3) muaj./rajonipress/