RCCOLA

Për mos respektim të kufizimit të shpejtësisë, gjobitet me 300 euro

/ 1 minutë lexim
Mobi Casa

Gjilan – Të njëjtit i është shqiptuar gjoba në vlerë prej treqind (300) euro dhe masën e përkohshme të ndalim vozitjes së mjeteve motorike në afat prej tre (3) muaj.

Njësit rajonal i trafikut rrugor Gjilan në pikën e kontrolli të automjeteve në aksin rrugor Gjilan-Prishtinë, kanë hasur në një kundërvajtës i cili në zonën ku kufizimi i shpejtësisë së lejuar është gjashtëdhjetë (60) km/h duke vozitur me shpejtësinë njëqind e njëzet e një (121) km/h.

Uji Dea

Të njëjtit i është shqiptuar gjoba në vlerë prej treqind (300) euro dhe masën e përkohshme të ndalim vozitjes së mjeteve motorike në afat prej tre (3) muaj njoftoi policia e Gjilanit./rajonipress/