Pensionohet Fatmir Mehmeti, komuna e falënderon për kontributin e jashtëzakonshëm

/ 1 minutë lexim
Uji Dea

Gjilan – Në emër të Kryetarit Alban Hyseni dhe në emrin tim dhe të kolegëve, ndihem i privilegjuar dhe krenar që ju uroj ditëlindjen, njëherit pensionimin, dhe ju shpreh mirënjohjen për kontributin e jashtëzakonshëm që keni dhënë në ndërtimin e shtetit të Kosovës dhe për angazhimin tuaj të palodhur në komunën e Gjilanit ka shkruar Ardian Foniqi.

Mobi Casa

Foniqi ka shkruar tutje: “Ju dëshirojmë një jetë të lumtur në këtë fazë të re të jetës suaj”./rajonipress/