Fundamenti

Pensionohet Bajrush Azemi, një nga punëtorët më të dalluar në Gjilan

/ 1 minutë lexim

Gjilan – Bajrush Azemi një kohë të gjatë ishte përgjegjës dhe udhëheqës i mirëmbajtjes së parkut të qytetit, po flasim për kohën kur parku i qytetit kishte përjetuar gjelbërimin më të mirë të mundshëm në Ecohigjiena. Bajrushi padyshim mbetet punëtori më i dalluar në komunën e Gjilanit.

Fundamenti

“Sot, me rastin e pensionimit të kolegut tonë, z.Bajrush Azemi, bashkë me kolegë në ceremoni të përcjelljes.
Në cilësi të Kryeshefit Ekzekutiv të Ndërmarrjes Publike Lokale “Tregu” Sh.A Gjilan, në emër të kolegëve dhe në emrin tim personal, z.Bajrush Azemi e falënderojmë për kontributin e dhënë në zhvillimin dhe fuqizimin e ndërmarrjes, njëkohësisht i urojmë shëndet, jetë të gjatë e të lumtur pranë më të dashurve të tij! Urime z.Bajrush Azemi” ka shkruar Avdyl Jeriu drejtor i Ndërmarrjes “Tregu”./rajonipress/