PDK: Nën udhëheqjen tonë, të gjitha bizneset do të subvencionohen në mënyrë proporcionale

Gjilan – Faleminderit kompanisë së njohur për ofrimin e materialit ndërtimor, “Vatani” për gjenerimin e 52 vendeve të punës dhe suksesin mahnitës të treguar për shumë vite në këtë fushë ka shkruar Leonora Morina Bunjaku.

Gjatë bashkëbisedimit me pronarin e këtij biznesi, Ismet Sylejmani, folëm për sfidat që COVID-19 iu ka shkaktuar ndërmarrjeve në Gjilan.

Nën udhëheqjen tonë, të gjitha bizneset do të subvencionohen në mënyrë proporcionale, ashtu siç duhet sipas meritokracisë.
#bashkëpërGjilanin
#LeonoraMorinaBunjaku177

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS