PDK: Llashtica ka vendosur ta largojë keq-qeverisjen nga pushteti!

Gjilan – Takim i frytshëm me strukturat e Partisë Demokratike dhe me banorët e Llashticës, të cilët janë të zhgënjyer jashtëzakonisht shumë nga qeverisja aktuale. Znj.Leonora Bunjaku si kryetare e ardhshme e Gjilanit iu premtoj se të gjitha projektet duke filluar nga infrastruktura rrugore, arsimore dhe uji i pijes do të realizohen me ardhjen e PDK-së në pushtet.

Ndryshimi i madh po vjen!
Bashkë për Gjilanin
#LeonorapërGjilanin
#PDK177

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS