PDK-ja do të qeverisë me një grua, Kryetare e Komunës së Gjilanit

Gjilan – Gjilani do ta bëjë këtë ndryshim. Kryetare s’ka pasur, por kryetare do të ketë. PDK-ja do të qeverisë me një grua Kryetare e Komunës së Gjilanit dhe me shumë gra drejtoresha të drejtorive komunale. Besën po ua jap ka shkruar Leonora Morina Bunjaku.

Postimi i plotë
Pas Gjakovës, Gjilani bëhet pjesë e historisë së Kosovës: Kryetare e Komunës së Gjilanit, një grua. Është e rëndësishme të thyhet barriera e parë, qoftë edhe simbolikisht, që të trimërohen gratë për të garuar sa ma shumë, për të gjitha postet e larta në nivel lokal e qendror.

Fatkeqësisht, më shumë janë hequr pengesat në nivel qendror, sesa në atë komunal. Gjilani do ta bëjë këtë ndryshim. Kryetare s’ka pasur, por kryetare do të ketë. PDK-ja do të qeverisë me një grua Kryetare e Komunës së Gjilanit dhe me shumë gra drejtoresha të drejtorive komunale. Besën po ua jap!

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS