PDK e Gjilanit i dhezë motorët, Qemajl Mustafa promovon kandidatët për deputet

Gjilan – Vota e Gjilanit dhe e Anamoravës është kapital i yni të cilin duhet ta investojmë drejtë. Duhet ta investojmë në 4 kandidatët tanë dhe në 4 kandidatët e Kamenicës dhe të Vitisë ka shkruar Qemjal Mustafa.

Postimi i Qemajl Mustafës

Votojmë për vehten tonë
Votojmë për #Rimëkëmbje të Kosovës e Anamoravës
Vota e Gjilanit dhe e Anamoravës është kapital i yni të cilin duhet ta investojmë drejtë. Duhet ta investojmë në 4 kandidatët tanë dhe në 4 kandidatët e Kamenicës dhe të Vitisë. Ndryshe, mbesim si herën e kaluar “me gishta n’gojë”!
T’ja kthejmë përfundimisht dinjitetin Gjilanit e Rajonit.

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS