Pastrohet rruga në fshatin Çelik, banorët të kënaqur me trajtimin

Gjilan – Kompania “Tali” e ka bërë të kalueshme rrugën për në fshatin Çelik pas reshjeve të fundit të borës. Sheket Bajrami thotë se banorët e malësisë së Çelikut falënderojnë komunën që kësaj radhe e ka trajtuar me prioritet këtë rrugë.

Kompania “Tali” dy ditët e fundit ka qëndruar edhe në fshatrat e Malësisë për të pastruar borën në vendet malore. Rruga që qon drejt fshatit Çelik është pastruar nga bora derisa banorët janë shprehur të kënaqur që kësaj radhe komuna e ka trajtuar me prioritet.

Shefket Bajrami përfaqësues i fshatit Çelik tha se ky gjest i komunës dhe i kompanisë “Tali” dëshmon se fshatrat kufitare nuk janë harruar. Ne i jemi falënderues organeve komunale sepse dal ngadalë premtimet e dhëna për këtë fshat po realizohen edhe në shumë fusha tjera” tha Bajrami./rajonipress/

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS