Parku i qytetit po e merr pamjen e dikurshme

Gjilan – Parku i qytetit dikur i njohur për pastërti e mirëmbajtje ka nisur të marrë formën e mëparshme krejt kjo falë angazhimit të punëtorëve të kompanisë “Elbau”.

Parku i qytetit në Gjilan është zemra e qytetit dhe mirëmbajtja e tij kërkon angazhim e përgjegjësi. Kompania “Elbau” e cila është fitues e tenderit të mirëmbajtjes së parqeve po e mirëmban parkun dhe po ia kthen pamjen e dikurshme.

Tani parku i qytetit ka një pamje më ndryshe, shihet se ka pastërti dhe mirëmbahet pastër. “Elbau” ka premtuar se të gjitha parqet në Gjilan do të kenë pamje ndryshe dhe do të mirëmbahen në mënyrën profesionale./rajonipress/

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS