Mobi Casa

Parashikimi i motit për ditët e fundit të tetorit dhe dhjetëditëshin e parë të nëntorit

/ 1 minutë lexim

“Mendimi për motin” ka njoftuar se si do të jetë moti në dhjetëditëshin e parë të muajit nëntor.

Temperaturat pritet të pësojnë një rënie përreth mesatareve nga një nëntori, mirëpo në javën e dytë shënojnë rritje të lehtë mbi vlera normale për këtë periudhë kohore.

Mobi Casa

“Periudhë paksa më e lagësht po paraqitet në dhjetëditëshin e parë të nëntorit, sipas trendeve të fundit, me mundësi për të reshura shiu. Temperaturat pësojnë një rënie përreth mesatareve nga një nëntori, mirëpo në javën e dytë shënojnë rritje të lehtë mbi vlera normale për këtë periudhë kohore”, thuhet në njoftim.