Uji Dea

Osmani: Përjetësisht mirënjohës për të gjithë vizionarët, heronjtë, dëshmorët dhe aleatët e lirisë sonë

/ 1 minutë lexim

Presidentja e Kosovës Vjosa Osmani ka përzgjedhur që me një përmbledhje të njerëzve dhe ngjarjeve në Kosovë, të vijë me urim për 25 vjetorin e Clirimit të Kosovës.

Në mesin e figurave në video shihet ish-presidenti i Kosovës Ibrahim Rugova, dhe ai amerikan Bill Clinton.

KKVITI

“Përjetësisht mirënjohës për të gjithë vizionarët, heronjtë, dëshmorët dhe aleatët e lirisë sonë!”, ka shkruar ajo