Eko Higjiena

Osmani pas takimit me Lindita Nikollën: Përkushtim i përbashkët për avancimin e interesave

/ 1 minutë lexim

Presidentja e Kosovës, Vjosa Osmani, është takuar me kryetaren e Kuvendit të Shqipërisë, Lindita Nikolla.Osmani, theksoi se është përkushtim i përbashkët për avancimin e interesave të Kosovës dhe Shqipërisë në forcimin e demokracisë.

“Përkushtim i përbashkët për avancimin e interesave të Kosovës dhe Shqipërisë në forcimin e shtyllave të demokracisë”.

Hidromorava

“Falënderoj për diskutimet përmbajtësore Kryetaren e Kuvendit Lindita Nikolla dhe përfaqësuesit e partive politike në Kuvendin e Shqipërisë”, ka thënë ajo.