OJQ “Psikoterapeutët në veprim” shpërndajnë dhurata për 50 familje

Gjilan – Sevdije Haziri Musliu tha se këto dhurata u janë shpërndarë fëmijëve me nevoja të veçanta dhe familjeve skamnore.

OJQ “Psikoterapeutët në veprim” edhe për këtë fundvit ka shpërndarë dhurata për 50 familje të fëmijëve me nevoja të veçanta dhe familjeve skamnore.

Sevdije Haziri Musliu tha se këto ndihma dhe dhurata janë shpërnda duke ju falënderuar donatorëve të rregullt si :”AR KATANA”, “RC Cola” dhe “Agmia”.

“Ne për çdo fundvit, por edhe gjatë vitit 2022 kemi qenë afër këtyre familjeve me gjendjen e rënduar sociale e ekonomike. Më vije mirë kur vërtet dora jonë humane depërton tek këto familje që bëjnë jetë të rënduar” tha Haziri.

Ndryshe OJQ “Psikoterapeutët në veprim” ka përkrahur e ndihmuar qindra familje me nevojë dhe u ka dalur në ndihmë shumë prej tyre, që tashmë ndodhën në gjendje shumë të rëndë./rajonipress/

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS