Mobi Casa

Nxënësit shqiptarë nga Berna, krenarë me Elina Dunin

/ 1 minutë lexim

Më 27 tetor 2013, nxënësit e shkollës shqipe të mësimit plotësues në Ostermundigen dhe Bernë, bashkë me prindërit dhe mësuesen e tyre, ishin pjesëmarrës në jazz koncertin e Elina Dunit, të mbajtur në Bernë.

Ata u befasuan për të mirë kur dëgjuan përshëndetjen e këngëtares në gjuhën shqipe dhe këngët e ëmbla të saj, të kënduara shqip.

ASK

“E gjithë kjo na bëri që të ndjehemi shumë krenarë”, thuhet në një postim të shkurtër të ardhur nga kjo shkollë në faqen e facebook-ut të portalit albinfo.ch.