RCCOLA

Nxënësit e Shkollës “Dëshmorët e Kombit” vizitojnë Komunën e Kamenicës

/ 1 minutë lexim
Fundamenti

Kamenicë – Në ambientet e Komunës së Kamenicës sot kanë qenë nxënësit e Shkollës Fillore të Mesme të Ulët “Dëshmorët e Kombit” në Kamenicë.

Këta nxënës që vijojnë mësimet në klasën e pestë në këtë shkollë, krahas mësimeve të tyre, kanë shprehur dëshirën që të vizitojnë ambientet e Komunës së Kamenicës si dhe të mësojnë më shumë rreth punës së institucionit.

Mobi Casa

Ata janë pritur nga Drejtorët Afrim Dervishi e Azem Kastrati, të cilët janë kujdesur që të përgjigjen në secilën pyetje që kanë pasur nxënësit.