Nxënësit e fshatit Shurdhan njihen me dukuritë negative në shoqëri

Gjilan – Policia e Kosovës njësiti i policisë në Komunitet kanë realizuar ligjëratë ”kundër dukurive negative në shoqëri”, në shkollën “Bajram Curri” në fshatin Shurdhan.

Njësia e policisë në Komunitetit nga stacioni policor i Gjilanit, kanë mbajtur Ligjëratë vetëdijesuese me nxënësit e klasave Vl, VII, VIII dhe IX.

Nxënësit gjatë gjithë kohës kanë qenë të interesuar për temën duke parashtruar pyetje. Në ligjëratë kanë marrë pjesë rreth 60 nxënës. Bazuar në planet mësimore në shkolla, Policia e Kosovës do të kontribuojë duke ligjëruar vetit deviante dhe negative dhe për masa të tjera të sigurisë./rajonipress/

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS