Nuk raportoi pasurinë dhe të ardhurat, Prokuroria ngritë aktakuzë ndaj një këshilltareje serbe

Gjilan – Prokuroria Themelore në Gjilan, gjatë 24 orëve të fundit, ka ngritur një (1) aktakuzë kundër një (1) personi.

Për shkak se nuk e ka deklaruar pasurinë ose ka deklaruar rrejshëm Prokuroria e Gjilanit ka ngritur aktakuzë ndaj një këshilltareje komunale serbe.

“Prokuroria Themelore në Gjilan, ka ngritur një (1) aktakuzë kundër një (1) personi, për shkak të veprës penale “Mos raportimi ose raportimi i rremë i pasurisë, i të ardhurave, i dhuratave, i dobisë tjetër materiale ose i detyrimeve financiare” thuhet në njoftimin e Prokurorisë së Gjilanit./rajonipress/

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS