Nuk hyri në listën për deputet, por nuk dorëzohet Qemajl Mustafa

Gjilan – Edhe pse nuk figuron emri i tij në listën për deputet, Qemajl Mustafa vazhdon të bëjë fushatën për kandidatët e PDK-së. Qytetarët, përkundër pakënaqësive që mund t`i kenë, nuk dorëzohen asnjëherë – ata i mban esull shpresa për të nesërmen më të mirë për ne të gjithë ka shkruar Mustafa.

Postimi i plotë i Qemajl Mustafës

Plotë takime këtyre ditëve.
Qytetarët, përkundër pakënaqësive që mund t`i kenë, nuk dorëzohen asnjëherë – ata i mban esull shpresa për të nesërmen më të mirë për ne të gjithë.
Thjeshtë, ata duan #Rimëkëmbje në vepër. Mjaftë me fushata boshe, me premtime, me retorikë e me teori vezulluese e pa brendi.
Pamje nga takimet me nëndegët e rinisë demokratike dhe me qytetarët e lagjes Arbëria, të lënë pas dore nga komuna.

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS