Nuhiu përshëndetet edhe me gazetarët

/ 1 minutë lexim

Ardian Nuhiu dhe Drita ndanë rrugët pas katër vite. Lajmi u konfirmua edhe nga vet trajneri i cili mbajti një konference për media.

Skuadra e Dritës se bashku me Nuhiun, ishin të vetmit që para çdo ndeshje kanë mbajtur konferenca me gazetarët.

Fidanishtja

Pas takimit të fundit me gazetarët si trajner i Dritës, Nuhiu i falënderoj ata për respektin dhe profesionalizmin e treguar.