Njihuni me Stephanie Sinani mësuese e suksesshme shqiptare në Angli

Stephanie Sinani nga Shqipëria e lindur dhe e rritur në Angli në Londër është vetëm 23 vjeçare. Ajo ka studiuar në Universitetin më të mirë për Edukim në Shkolla. Ajo është Mësuese e Shkollës së Mesme në Londër.

Ajo jep lëndët:
1. Matematik
2. Biologji
3. Histori
4. Gjeografi
5. Kimi dhe shumë lëndë të tjera etj.

Ajo ka Studiuar ne Education and early childhood development. Ajo është duke e përfunduar masterin në PGCE për të gjitha lëndët e Mësuesve brenda në Shkolla.
Hobit e Stephanies janë.
1. Librat e Psikologjis
2. Muzika Shqip, English.
3. Noti
Stephanie kur ka qenë e vogël ajo kishte filluar muzikën dhe shumë shpejt do të më shihni me projekte të reja muzikore. Ajo kishte bërë edhe një intervistë në Londër kur ishte e vogël për Televizionin Shqiptar në Shqipëri tek Gazetari Muhamet Veliaj.

Mësuesja Stephanie Sinani ajo edhe gjatë angazhimeve që bën dhe jep mësim për nxënësit në Londër atje ajo ju jep mësim në Angli edhe Komunitetit Shqiptar të Kosovës dhe Shqipërisë.

Ajo gjatë Pandemisë Covi-19 fëmijët shqiptar i mësonte mësim online. Ajo ju jep mësim ende Fëmijëve të Komunitetit Shqiptar. Stephania thotë që është në përfundim të Masterit tek Universiteti UNIVERSITY OF ROEHAMPTON.

Një karakteristik e veçantë tek Stephanie Sinani është se është mësuesja e vetme Shqiptare në rrethinën ku jeton në Londër atje që jep mësim në Shkollën Angleze dhe i mëson fëmijët Anglez dhe gjithashtu Shqiptar.

Ajo thotë që anash angazhimeve si mësuese nuk do ta le anash edhe muzikën që e don tepër shumë dhe muzikën si 4 vjeçare e pata lenë shkaku i angazhimeve në Universitet dhe shkaku i angazhimeve tashme do t`i kushtohem me shumë vëmendje muzikës dhe do të më shihni me diçka shumë të re shumë shpejt në muzikë e le si surprizë ketë për shikuesit dhe të gjithë. Dhe thotë që nuk do të ndalet deri në arritjen e suksesit që ajo e dëshiron. Ajo shprehet mbi të gjitha sfidat dhe sukseset që i ka kaluar janë rezultat i mbështetjes së familjes në radhë të parë nënës, motra dhe vëllau dhe gjithashtu shoqëria dhe rrethi i ngushtë. Përkrahjen më të madhe për të gjitha këto suksese e kam nga Mami im u shpreh ajo.

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS