UBT

Një vajzë e mitur nga Livoqi i Ultë raportohet se ka dal nga shtëpia, policia në kërkim të saj

/ 1 minutë lexim

Gjilan – Në fshatin Livoq i Ultë të Gjilanit, ankuesja kosovare ka raportuar se më datën e lartcekur nga shtëpia ka dalë vajza e saj e mitur dhe deri në kohën e raportimit për rastin, vajza e saj nuk është kthyer dhe nuk iu është lajmëruar familjarëve të saj.

Fidanishtja

Rasti është duke u hetuar ndërsa policia e ka cilësuar si person i zhdukur./rajonipress/