Një projekt dhe një “Gala Mbrëmje”, humanitare për autizëm, vetëm në “Vali Ranch”

Gjilan – Më 2 prill “Vjosa Fondacion” organizon Gala Mbrëmje humanitare për autizëm ku pritet të performojnë këngëtar e krijues të skenës siç janë Inva Mula, Erza Muqolli, Lule Elezi, Vlora Merovci, Ana Krasniqi dhe Dancing House.

Gala Mbrëmje Humanitare për Autizëm do të mbahet më 2 prill 2022 në resortin më të madh në rajon “Vali Ranch”.

Kjo mbrëmje humanitare i dedikohet fëmijëve me autizëm ndërsa do të përkrahet nga shumë organizata tjera.

Në këtë mbrëmje do të marrin pjesë edhe Inva Mula, Erza Muqolli, Lule Elezi, Vlora Merovci, Ana Krasniqi dhe Dancing House./rajonipress/

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS