RCCOLA

Një grua nga Gjilani është larguar nga shtëpia, policia e ka prezantuar si person i humbur

/ 1 minutë lexim
KKVITI

Gjilan – Ankuesi mashkull kosovar ka informuar se viktima femër kosovare është larguar nga shtëpia dhe nuk është kthyer më.

UBT

Rasti është duke u hetuar nga policia dhe është cilësuar si person i humbur./rajonipress/