Fundamenti

Një foto turpi adresuar komunës së Kamenicës dhe Qeverisë së Kosovës

/ 1 minutë lexim
Mobi Casa

Kamenicë – Plot 25 vjet që u çliruam nga serbët, dhe fshatrat Desivojcë, Tërstenë, Lajçiq, Velegllavë, Vriçec e Marocë pa asnjë metër katror rrugë të asfaltuar kanë reaguar banorët e Desivojcës në rrjetin social “Desivojca, vendlindja ime”.

Uji Dea

“Kësaj treve asnjëherë nuk ju afrua në ndihmë dora e shtetit” thuhet në reagim.