Nga aktiviteti javor në komunikacionin rrugor 1089 gjoba të shqiptuara

/ 2 minuta lexim
Uji Dea

Gjilan – Gjatë kësaj periudhe janë shqiptuar njëmijë e tetëdhjetë e nëntë (1089) gjoba për kundërvajtësit të cilët kanë rënë ndesh me ligjin për rregullat e trafikut rrugor.

Drejtoria rajonale e Policisë Gjilan, njësia rajonale e komunikacionit rrugor dhe stacionet policore të drejtorisë rajonale të Policisë Gjilan gjatë periudhës kohore 05.05.2023-11.05.2023 në vazhdën e implementim i planit operativ “Siguria në trafikun rrugor” kanë realizuar aktivitete në zonën e përgjegjësisë që mbulon shtatë (7) komuna.

Gjatë kësaj periudhe janë shqiptuar njëmijë e tetëdhjetë e nëntë (1089) gjoba për kundërvajtësit të cilët kanë rënë ndesh me ligjin për rregullat e trafikut rrugor.

Mobi Casa

Po ashtu në kuadër të këtyre planeve janë ndërmarr aktivitete edhe në:
• Hetim i shtatëmbëdhjetë (17) aksidenteve të komunikacionit me dëme materiale,
• Hetim i pesëmbëdhjetë (15) aksidenteve të komunikacionit me të lënduar,
• Hetim i një (1) aksidenti të komunikacionit me fatalitet
• Konfiskuar tridhjetë (30) patentë shofer,

Njësitet policore të drejtorisë rajonale të Policisë Gjilan kanë mbajtur dhe vazhdojnë të mbajnë pika të shumta të kontrollit të automjeteve me qëllim të prezencës sa më të madhe në terren dhe parandalimit të aksidenteve të komunikacionit rrugor, me theks të veçantë të aksidenteve me fatalitet njoftoi Ismet Hashani./rajonipress/