Nënshkruhet marrëveshje për sistemin e ngrohjes qendrore te qytetit me biomasë

/ 1 minutë lexim
Uji Dea

Kamenicë – Kryetari i Komunës së Kamenicës Kadri Rahimaj bashkë me drejtorin e CNVP-së Xhevat Lushi kanë nënshkruar marrëveshje për implementimin e projektit SUNREED në Kamenicë.

UBT

“Ky projekt ka për qëllim përdorimin e qëndrueshëm të burimeve natyrore për mjedis dhe zhvillim ekonomik”- ka thënë Rahimaj./rajonipress/