Mobi Casa

Nëna paraqet djalin si të zhdukur, është me të meta mentale dhe nuk është kthyer në shtëpi

/ 1 minutë lexim
Mobi Casa

Gjilan – Në rrugën “Gazmend Zajmi”, në Gjilan ankuesja femër kosovare ka raportuar se djali i saj mashkull kosovar me të meta mentale ka dalë nga shtëpia dhe ende nuk është kthyer.

Fundamenti

Policia rastin e ka paraqitur si person i zhdukur./rajonipress/