Në Zhegrën e dëshmorëve, Idriz Seferit, Agim Ramadanit, Sami e Shaban Ukshinit vendoset vula e fitores për Kadri Veselin – Kryeministër

Gjilan – Banorët e fshatit Zhegër masovikisht e mirëpritën liderin e PDK-së z. Kadri Veseli.

Zhegra vazhdimisht është rreshtuar përkrah të drejtës. E drejta dhe progresi tani mund të arrihen vetëm me një lider të besës, guximit e përkushtimit, siç është Kryeministri i ardhshëm z. Kadri Veseli.

Kryetari i PDK-së z. Veseli ka falënderuar banorët për mbështetjen dhe mobilizimin e treguar në këtë proces zgjedhor.

Zhegranët gjithherë kanë qëndruar vertikalisht. Zhegra paraqet pjesën e ndritur të historisë. Zhegranët do ta bëjnë ndryshimin dhe do ta thellojnë fitoren me 6 tetor.

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS