Në Viti situata vlerësohet e qetë dhe stabile

Viti – EVSB, dhe KFOR-i, Amerikan, kanë zhvilluar një takim të përbashkët. Gjatë takimit u diskutuan tema të shumta, ndër to u veçua gjendja e sigurisë në Komunën e Vitisë.

EVSB, dhe KFOR-i Amerikan, gjendjen e sigurisë në Komunën e Vitisë, e vlerësuan të qetë dhe stabile.

KFOR-i, u njoftuan rreth rolit dhe punës së EVSB-së. EVSB, identifikon, adreson dhe inicion, probleme të shumta, varësisht nga natyra e problemit, ata u njoftuan edhe me projektet e bëra nga EVSB, e Vitisë.

Bashkëpunimi si dhe koordinimi i institucioneve Komunale, dhe ai i Policisë së Kosovës, me EVSB-në, e Vitisë, janë të mira, thuhet nga Koordinatori i EVSB-së për:Komunën e Vitisë, Imri Emërllahu./rajonipress/

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS