UBT

Në Viti po vazhdohet me realizimin e projekteve infrastrukturore

/ 1 minutë lexim

Viti – Komuna e Vitisë, po vazhdon me realizimin e projekteve të ndryshme në gjithë territorin e saj.

Me këtë rast është bërë asfaltimi i degëzimit të rrugës “Isa Boletini” dhe “Rruga e Lisit” në Viti.

Uji Dea

Gjithashtu punimet infrastrukturore po bëhen edhe në rregullimin e trotuarit përgjatë rrugës Sadovinë e Jerlive- Sadovinë e Çerkezëve.

Finalizimin e këtyre projekteve po mirëpresin banorët e këtyre lokaliteteve pasi që ato po rrisin sigurinë e pjesëmarrëseve në trafik po mundësojnë qarkullimin më të mirë të mjeteve motorike por po bëjnë edhe lidhjen e vendbanimet në mes tyre./rajonipress/