Fidanishtja

Në Velekincë FSK dhe KFOR-i largojnë dy granata dore të pashpërthyera

/ 1 minutë lexim

Gjilan – Në fshatin Velekincë, të Gjilanit ankuesi mashkull kosovar ka raportuar se, tek ura e Moravës, ka hasur në (dy) mjete të dyshuar të pashpërthyera-granata dore.

Uji Dea

Njësitet policore kanë siguruar vendin e ngjarjes, ndërsa njësitet e FSK-së dhe KFOR-it për deminim kanë tërhequr mjetet e dyshuara F-1, për t’i dërguar në një vend të sigurt për asgjësim njoftoi policia e Kosovës./rajonipress/