Në Turqi, Gjilani përfaqësohet me 14 garues

/ 1 minutë lexim

Gjilan – Në Stamboll të Turqisë nga data 29 maj deri me 02 qershor, do të mbahet kampionati Ballkanik i karates.

Qytetin i Gjilanit, do të përfaqësohet me 14 garues nga mosha 8 deri 13 vjet, kurse Kosova do të ketë në 70 garues komplet në këtë kampionat.

Uji Dea

Më poshtë do të sjellim listën e garuesve nga Gjilani dhe do të jenë tri klube të karates të cilat janë pjesëmarrëse:
K.K.AS – 6 Garues:

 1. Daris Rahimi
 2. Bora Gagica
 3. Xhan Ilijazi
 4. Erina Sherifi
 5. Buron Nuhiu
 6. Tara Hajrullahu K.K.
  Agim Ramadani – 4 Garues:
 7. Mal Hajrullahu
 8. Amar Daku
 9. Amra Demaj
 10. Tuana Bilalli
  K.K.Drita – 4 Garues:
 11. Fron Mustafa
 12. Idea Haziri
 13. Nadon Hajdari
 14. Eror Haziri
  Alban Beqiri – Selektor i kombëtares se Kosovës, Grup mosha & U14!