Uji Dea

Në tri raste të ndara, policia konfiskon mall të kontrabanduar në Gjilan

/ 2 minuta lexim

Gjilan – Si rezultat i punës dhe angazhimeve Policia ka ndaluar të dyshuarin mashkull kosovar, ku gjatë kontrollit në automjet i janë gjetur disa paketime me duhane të grirë – përpunuar ( 52 pako nga 800 gram, 15 qese (pako) me nga 500gram, ) të gjithë pa dokumente përcjellëse.

Gjatë kontrollit në shtëpinë e tij i janë gjetur :40 pako me nga 400 gram, 30pako me nga 500 gram dhe disa qese tjera por nuk është përcaktuar sasia-pesha.

Malli i është sekuestruar dhe dërguar në terminalin doganor Dheu i Bardh ndërsa i dyshuari është intervistuar dhe me vendim të prokurorit, është liruar në procedurë të rregullt.

Poashtu në Gjilan (NN), Policia ka ndaluar të dyshuarin mashkull kosovar ku gjatë kontrollit në automjeti i janë gjetur disa paketime me duhane të grirë – përpunuar ( 20 pako nga 800 gram, 20 qese (pako) me nga 300gram, pesë qese-pako me nga 500 gram) të gjithë pa dokumente përcjellëse.

Gjatë kontrollit në shtëpinë e tij i janë gjetur, tri pako me duhane të grirë –pa përpunuar me nga 500 gram.

Vali Ranch

Malli i është sekuestruar dhe dërguar në terminalin doganor “Dheu i Bardh”, ndërsa i dyshuari është intervistuar dhe me vendim të prokurorit, është liruar në procedurë të rregullt.

Gjithashtu në Gjilan (NN) në rastin e tretë si rezultat i patrullimeve dhe angazhimeve Policia ka ndaluar të dyshuarin mashkull kosovar ku gjatë kontrollit në automjet i janë gjetur disa paketime me duhane të grirë – përpunuar ( 98 pako nga 800 gr).

Gjatë kontrollit në shtëpinë e tij i janë gjetur një sasi e konsiderueshme e duhanit të pa përpunuar.

Malli i është sekuestruar dhe dërguar në terminalin doganor “Dheu i Bardh”, ndërsa i dyshuari është intervistuar dhe me vendim të prokurorit, është liruar në procedurë të rregullt njoftoi policia e Kosovës./rajonipress/