Në pikë të ditës e bllokojnë rrugën, askush nuk merr përgjegjësi

Gjilan – Nuk është hera e parë që kjo kompani bllokon rrugën kryesore për të qitur beton në pikë të ditës. Jakup Berisha qytetar gjilanas ka reaguar me disa foto duke kërkuar nga inspeksioni që të reagojë me kohë dhe mos të lejojë të bëhet kaos në qytet për shkak të kompanive të papërgjegjshme.

Postimi i plotë i Jakup Berishës

Ndodh edhe kjo në pikun e ditës bllokohet një shirit i rrugës për të hedhë pllakën e një shtëpie private.
Në krejt vendet me demokraci këtyre zoterive i lejohet një veprim i tillë me leje të veçantë nëse ka leje ndërtimi që kjo të kryhet natën vone ose ditën e diell kur frekuenca e automjeteve është ma e ulët.
Po pati inspektorat dhe polici në këtë qytet ishin dashur me reagua!!!
VLERSONE JU VETË QYTETAR TË NDERUAR !

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS