Në këto fshatra të Gjilanit do të ketë ndërprerje të rrymës të mërkurën

Gjilan – Punime të domosdoshme për siguri të sistemit. Nga TS 35/10 kV Lladovë do të ndërprehet: Dalja 10 kV Zhegra (kodi 61066006) prej orës 10:00 deri në ora 15:00. Vendet: Zhegera, Lladova, Llashtica (nje pjese), Shurdhan, Pidiqi, Selishta, Qeliku, Haxhtë, Isufaj, Terziaj dhe Demirët.

1.
Nga TS 35/10 kV Lladovë do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Zhegra (kodi 61066006) prej orës 10:00 deri në ora 15:00
Vendet: Zhegera, Lladova, Llashtica (nje pjese), Shurdhan, Pidiqi, Selishta, Qeliku, Haxhtë, Isufaj, Terziaj dhe Demirët.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

Punime nga palët e treta
1.
Nga NS 110/35/10kV Gjilan 1 do të ndërprehet:
Dalja 10kV Dheu i Bardhë (Kodi: 60062013) nga ora 10:00 deri në ora 14:00
Vendet: Lagjja Dheu i Bardhë, rr. Reshat Ymeri, Elevia Qelebia, Avdulla Presheva, Isa Kastrati, Ahmet Gashi, Vëllezërit Frashri, Fatmir Ibishi dhe Agim Rashiti .

Arsyeja: Zhvendosja e rrjetit 10(20)kV, sipas zgjidhjes teknike./rajonipress/

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS