Fundamenti

Në Kamenicë nënshkruhet marrëveshje bashkëpunimi me CARITAS për projektin TAKE

/ 1 minutë lexim

Kamenicë – Kryetari i Komunës së Kamenicës Kadri Rahimaj sot ka pritur në takim përfaqësues nga organizata CARITAS, ku kanë nënshkruar marrëveshje bashkëpunimi për projektin TAKE, i cili ka për qëllim avancimin e përbashkët të trajnimeve dhe punësimit në sektorin e arsimit në Kosovë.

RCCOLA

Në Kamenicë qëllimi kryesor i këtij projekti është përmirësimi i nivelit parashkollor në arsim si dhe pajisjen me elemente që ndihmojnë zhvillimin e mësimit dhe përfshirjen sa më të madhe të nxënësve./rajonipress/