Në Kamenicë ndihmohen familjet me gjendjen e rënduar ekonomike

Kamenicë – Rexhep Morina nga Kryqi i Kuq i Kamenicës tha se me ndihmën e KFOR-it italian dhe amerikan janë ndihmuar në Hodonoc disa familje me gjendjen e rënduar ekonomike.

“Edhe ky vit filloj mbarë. Sot ishim në Hodonoc për t`i ndihmuar familjet me gjendje të rëndë ekonomike, ishte ditë e veçantë se në shpërndarje ishin CIMIC-ut Italian dhe KFOR-i Amerikan. Kryqi i Kuq dega në Kamenicë edhe këtë vit do ta vazhdoj bashkëpunimin në të gjitha fushat me KFORI-n” ka shkruar Rexhep Morina./rajonipress/

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS