Në Kamenicë makineritë e rënda pastrojnë pasojat nga vërshimet

Kamenicë – Mobilizim fantastik nga kompanitë që posedojnë makineri të rënda ka shkruar Qëndron Kastrati.

“Arbor Group”, “Timoni”, “Fortuna”, “Teuta-M”, “Berisha Petrol”, po japin kontribut të jashtëzakonshëm në sanimin e rrugëve e lumenjve, të dëmtuara nga reshjet atmosferike. Fotot nga Topanica, Shipashnica dhe lagja Malësia!
#Bashkë kalohet çdo sfidë ka shkruar Kastrati./rajonipress/

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS