Fundamenti

Në Gjilan vazhdon Java e Gruas “Ne për Ato”

/ 1 minutë lexim
RCCOLA

Gjilan – Java e Gruas “Ne për Ato” në Gjilan ka vazhduar me një tryezë diskutimi me gratë ndërmarrëse me temën “Pavarësia financiare sjell barazi” me gratë e suksesshme si dhe me gratë në fillimet e tyre.

“Shkëmbim përvojash, rrjetizim, bashkëpunim si dhe përkushtim i institucioneve në përkrahje te fuqizimit të bizneseve”, ka thënë nënkryetarja e Komunës, Leonora Morina – Bunjaku.

RCCOLA

Ajo bëri të ditur se kanë vazhduar me vizita te gratë ndërmarrëse si dhe strehimores “Liria”

“Me gruan dhe për gruan, në të gjitha sfidat!”, është shprehur ajo.