RCCOLA

Në Gjilan policia po zhvillon një fushatë vetëdijesuese kundër zjarreve

/ 2 minuta lexim

Gjilan – Me këtë rast janë zhvilluar takime me përfaqësues të këtyre fshatrave dhe qytetar duke i njoftuar për pasojat dhe rrezikun nga zjarret, masat ligjore ndaj personave që shkaktojnë zjarre dhe rëndësinë e ruajtje së ambientit. Po ashtu janë shpërndarë edhe broshura me këshilla përcjellëse për qytetaret.

Njësiti sektorial në komunitet i Stacionit Policor Gjilan me datën 03.10.2023 në vazhdën e implementimit të detyrave, sot me datën 03.10.2023 në bashkëpunim me drejtorinë komunale për mbrojtje dhe shpëtim të komunës së Gjilanit, me qëllim të parandalimit të zjarreve ka realizuar një aktivitet në disa fshatra të komunës së Gjilanit.

Me këtë rast janë zhvilluar takime me përfaqësues të këtyre fshatrave dhe qytetar duke i njoftuar për pasojat dhe rrezikun nga zjarret, masat ligjore ndaj personave që shkaktojnë zjarre dhe rëndësinë e ruajtje së ambientit. Po ashtu janë shpërndarë edhe broshura me këshilla përcjellëse për qytetaret.

Mobi Casa

Drejtoria rajonale e Policisë në Gjilan u bënë thirrje të gjithë qytetarëve që nëse vëreni një zjarr që po përhapet jashtë kontrollit, ju lutemi thirrni menjëherë në numrat pa pagese 192 ose 112.

Përmes bashkëpunimit dhe ndërgjegjësimit të përbashkët, mundë të sigurojmë ruajtjen e natyrës dhe shëndet./rajonipress/