Eko Higjiena

Në Gjilan ka filluar procesi i dezinfektimit, dezinsektimit dhe deratizimit

/ 1 minutë lexim

Gjilan – Ky proces do të sigurojë ambient të sigurt e më pak shqetësues për qytetarët tanë ka shkruar Alban Hyseni.

Hidromorava

Alban Hyseni me dy rreshta e ka përmbyllur fundjavën për të gjitha të “mirat” që e kanë përcjellur tashmë qytetin e Gjilanit të izoluar nga investimet dhe mungesa e projekteve kapitale.
“Ka filluar procesi i dezinfektimit, dezinsektimit dhe deratizimit. Ky proces do të sigurojë ambient të sigurt e më pak shqetësues për qytetarët tanë” ka shkruar Alban Hyseni.

pergjilaninqeduam

pertegjithashtresat